Geruchtencircuit | 'Gulf-aankondiging van Williams in aantocht, maar is van website verwijderd' Geruchtencircuit
Geruchtencircuit

Geruchtencircuit | 'Gulf-aankondiging van Williams in aantocht, maar is van website verwijderd'

Geruchtencircuit | 'Gulf-aankondiging van Williams in aantocht, maar is van website verwijderd'

In de Formule 1 wordt er veel gespeculeerd over transfers van teambazen en coureurs. Ook willen er nog wel eens jonge coureurs naar voren geschoven worden als potentiële vervangers voor rijders op de huidige grid. Bij het Geruchtencircuit lees je alle laatste suggesties rondom de toekomst van de Formule 1.

Donderdag 2 februari:

'Gulf-aankondiging van Williams in aantocht, maar is van website verwijderd'

Het laatste gerucht rondom de Britse renstal Williams luidt dat ze mogelijk samen gaan werken met Gulf en op die manier weer verbonden worden met Porsche. Gulf heeft namelijk na twee jaar het contract met McLaren beëindigd en zou daarom geïnteresseerd zijn in Williams. Onlangs stond Gulf heel even als sponsor op de website van de Britse formatie, maar het was ook snel weer verwijderd. Of Gulf daadwerkelijk in zee gaat met Williams en of Porsche er ook bij betrokken is, is nog niet duidelijk.

Vrijdag 27 januari:

'Red Bull presenteert naast RB19 ook nieuwe motorleverancier voor 2026'

Red Bull Racing presenteert op 3 februari niet alleen de nieuwe RB19 voor het seizoen 2023, maar ook de nieuwe motorleverancier voor 2026. Dat meldt Sky Sport Deutschland. Naast de nieuwe auto van Max Verstappen en Sergio Pérez zou ook de CEO van de nieuwe motorleverancier voor over drie jaar zich melden op het podium in New York. Wie de nieuwe motorleverancier is, moet nog blijken. Het is niet uitgesloten dat het Honda is.

Zondag 15 januari:

'Hamilton behoort tot investeerdersgroep die Manchester United wil kopen'

Lewis Hamilton behoort tot een investeerdersgroep die Manchester United zou willen kopen, zo meldt Mirror. De zevenvoudig F1-kampioen zou in een groep zitten van Sir Jim Ratcliffe, CEO van Mercedes-sponsor INEOS. De bedoeling is dat zij de Britse voetbalclub overnemen van de familie Glazer, die de club in 2005 voor 790 miljoen pond overnam. Inmiddels zou het overnamebedrag van de club van voormalig Ajax-trainer Erik ten Hag op acht miljard pond liggen.

Vorig jaar werden Ratcliffe en Hamilton al in verband gebracht met een overname van de Londense Chelsea FC, maar dat ging niet door. Wel is Hamilton een investeerder in de American Football-club Denver Broncos. Opvallend aan het feit dat Hamilton gelinkt werd aan Chelsea en nu aan Manchester United, is dat hij zelf supporter is van Arsenal, een rivaal van zowel Chelsea als Manchester United.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws