Geruchtencircuit | 'Szafnauer verruilt het team van Aston Martin voor Alpine' Geruchtencircuit
Geruchtencircuit

Geruchtencircuit | 'Szafnauer verruilt het team van Aston Martin voor Alpine'

Geruchtencircuit | 'Szafnauer verruilt het team van Aston Martin voor Alpine'

In de Formule 1 wordt er veel gespeculeerd over transfers van teambazen en coureurs. Ook willen er nog wel eens jonge coureurs naar voren geschoven worden als potentiële vervangers voor rijders op de huidige grid. Bij het Geruchtencircuit lees je alle laatste suggesties rondom de toekomst van de Formule 1.

'Szafnauer verruilt het team van Aston Martin voor Alpine'

Volgens AUTOhebdo gaat Aston Martin-teambaas Otmar Szafnauer Aston Martin verlaten om aan de slag te gaan bij Alpine. Hiermee zal de Amerikaan huidig directeur Davide Brivio vervangen, omdat Brivio de stap gaat maken naar MotoGP. Volgens de geruchten is Szafnauer populair bij de medewerkers van Aston Martin, maar zijn er problemen ontstaan tussen hem en Lawrence Stroll. De Amerikaan zou het team niet leiden zoals Stroll senior dat graag ziet.

'Petronas stopt samenwerking met Mercedes, oliegigant Aramco vervanger'

Petronas is van plan om de samenwerking met Mercedes aan het eind van dit seizoen te beëindigen, dat meldt Decalspotters.com. Al sinds 2010 is de oliemaatschappij, gevestigd in Kuala Lumpur, verbonden aan het Duitse Formule 1-team. Mercedes zal vanaf volgend seizoen volgens het medium waarschijnlijk overstappen op de Saoedische oliegigant Aramco.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws