Max Verstappen nieuws

Het laatste nieuws van Max Verstappen vind je op F1Maximaal.nl. We volgen alles van de 21-jarige Red Bull Racing-rijder, van zijn Instagram-posts, zijn Twitter-berichten, tot aan zijn reacties na de kwalificatie en de races. We pluizen voor de bezoeker binnen- en buitenlandse media af om het laatste nieuws te vinden over onze nummer 33 van de Formule 1-grid.


Al het nieuws van Verstappen wordt verzameld in de categorie 'Verstappen' op de website. . Ook hebben we een Verstappen-account op Twitter, genaamd mverstappenfans. 

F1-nieuwsalerts

Geen nieuws over Verstappen missen? Dan kan je ook lid worden van onze nieuwsalerts. Hier kun je je bijvoorbeeld aanmelden voor pushberichten via desktop of pushberichten via Whatsapp. De pushberichten hebben veelal betrekking op actualiteiten rondom Verstappen en Red Bull Racing. 

We pushen meestal maximaal 3 keer op een dag, maar dat geldt alleen voor tijdens of vlak na het GP-weekend. Doordeweeks zal het gemiddelde liggen op ongeveer 4 pushberichten in 6 dagen. De Whatsapp-push wordt wel intensiever gebruikt dan de desktop-push. 

Max Verstappen

Max Verstappen rijdt al sinds 2015 in de Formule 1. Al na iets meer dan één seizoen bij Toro Rosso te hebben gereden werd Verstappen al gepromoveerd naar Red Bull Racing. De Limburger verving Daniil Kvyat bij Red Bull Racing vanaf de Grand Prix van Spanje. Sindsdien maakt Verstappen indruk bij Red Bull Racing en is hij nadat Daniel Ricciardo vertrok in 2018 de absolute kopman van het Oostenrijkse team.

Meer nieuws