Gasly over Verstappen: 'Max een van de meest getalenteerde jongens op de grid' Max Verstappen

Gasly over Verstappen: 'Max een van de meest getalenteerde jongens op de grid'

Door Hans van Brunschot 12 September 2018 17:09


Pierre Gasly kijkt enorm uit naar 2019. De Fransman verruilt Toro Rosso na dit jaar voor Red Bull Racing en hoopt mooie gevechten met zijn nieuwe teamgenoot Max Verstappen uit te kunnen vechten.

'Mijn relatie met Max is momenteel fantastisch', zegt Gasly op een sponsorevenement in Singapore opgetekend door Motorsport.com. 'We hebben heel veel respect voor elkaar en kennen elkaar al sinds 2010. We zijn allebei heel competitief, wat voor een positieve sfeer zal zorgen in het team. Max is een van de meest getalenteerde jongens op de grid en ik ben blij dat ik naast iemand kan rijden die zo snel is. Als coureur wil je het altijd tegen de besten kunnen opnemen.'

Tweede jaar

Gasly wil Verstappen verslaan, maar beseft dat de Nederlander wat meer ervaring heeft. 'Het wordt pas mijn tweede jaar in de Formule 1, dus ik zal ook nog wat meer ervaring moeten opdoen. Dat zal ik zo snel mogelijk proberen te doen. Zolang we wat er op de baan en naast de baan gebeurt gescheiden houden, zal de onderlinge band goed blijven.' (Foto: Red Bull Content Pool)


Tags:

Meer nieuws


Da_Vincii
13 Sep 2018 om 19:34

HAMALO kom er maar weer in met je domme commentaar......

Reageren

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!