Like ons!
Verstappen zal niets doen met kritiek Vettel: 'Hij kan me bellen, maar dat is overbodig'

Max Verstappen

Verstappen zal niets doen met kritiek Vettel: 'Hij kan me bellen, maar dat is overbodig'

Max Verstappen heeft alles behalve wakker gelegen na de Grand Prix van Japan. De Nederlander had afgelopen zondag een aanvaring met Ferrari-coureur Sebastian Vettel, waardoor de Duitser spinde en achteraan moest aansluiten. Max verwacht nog een belletje, maar zit daar verder niet over in. 

In het begin van de race zette Vettel een wanhopige inhaalactie in op Verstappen, die eindigde in tranen voor de coureur van Ferrari. Er werden geen straffen uitgedeeld, maar volgens Vettel was het wel degelijk Max' schuld. Daarom zal de meervoudig wereldkampioen waarschijnlijk nog contact op gaan nemen met Verstappen. 'Vaak is dat een belletje ergens tussendoor, of een gesprekje op het circuit', aldus de Red Bull-coureur tijdens het Exact Live-evenement op woensdagmiddag.

Verstappen doet niets met eventuele kritiek Vettel

Maar of Verstappen echt op het belletje met Vettel zit te wachten lijkt de vraag. 'Hij heeft me nog niet gebeld. Tja, hij kan me best bellen, maar ik heb hem eigenlijk niks te vertellen. Het is prima hoor, dat je soms even onderling contact zoekt, maar ik kan daar nu niks mee in deze situatie. Hij kan me alles vertellen, maar of ik er wat mee ga doen is iets anders.'

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven