Like ons!
Coronel na GP Japan: 'Verstappen domineert wereldwijd de headlines'

Max Verstappen

Coronel na GP Japan: 'Verstappen domineert wereldwijd de headlines'

Na de Grand Prix van Japan ging het eigenlijk maar over één man, Max Verstappen. De Nederlander had volgens Autosprint 'een muur' gebouwd voor Ferrari en had beide Scuderia-coureurs uit de race gekegeld. Reden voor Tom Coronel om te concluderen dat Verstappen weer eens alle krantenkoppen heeft gehaald.

'Max scoort wereldwijd de headlines. Wereldwijd wordt er over niemand anders dan Verstappen gesproken', zegt de analist tegen Racingnews365.nl. 'Dat is ook niet vreemd want hij is de laatste jaren grensverleggend geweest voor de Formule 1. Moet je nagaan dat je 21 jaar bent en dat er al regels naar je zijn vernoemd.'

Nieuwe generatie in Formule 1

De incidenten in Japan met Kimi Raikkonen en Sebastian Vettel komen volgens Coronel ook door een generatiekloof. 'Jongens als Verstappen, Leclerc en Gasly vormen de nieuwe generatie. Die racen heel anders dan de gevestigde orde. De afgelopen dagen ging het wereldwijd maar om één rijder: Max Verstappen. De marketingwaarde en zijn populariteit zijn wederom gestegen', concludeert de autocoureur op de website. (foto: Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven