Like ons!
Ricciardo verwacht geen 'wonderen' van Red Bull de komende twaalf maanden

Max Verstappen

Ricciardo verwacht geen 'wonderen' van Red Bull de komende twaalf maanden

Daniel Ricciardo rekent er op dat er in 2019 niks verandert ten opzichte van 2018. De Australiër, die verraste met zijn overgang naar Renault, gaat er van uit dat Red Bull nog steeds het onderspit moet delven in de pikorde ten opzichte van Ferrari en Mercedes.

Red Bull hoopt met Honda het gat te dichten, maar de voormalige Bulls-rijder ziet dit niet gebeuren. 'Uiteindelijk in de komend twaalf maanden denk ik, en iedereen zal dat zeggen, dat Mercedes en Ferrari de te kloppen teams zijn', voorspelt de F1-coureur.

'Misschien dat hier en daar een ander team kan winnen, maar over het algemeen zullen zij dé teams zijn op de korte termijn', vertelt Ricciardo in de podcast van Nathalie Pinkham, genaamd In The Pink, the return of Daniel Ricciardo.

Mercedes

Ricciardo had gehoopt op een transfer naar Mercedes, maar het team uit Stuttgart koos toch voor nog een seizoen met Valtteri Bottas naast Lewis Hamilton. 'Het is vrij conservatief, maar ik kan nu niet zeggen dat ze de verkeerde keuze hebben gemaakt. Lewis is wereldkampioen geworden en ze hebben de constructeurstitel gewonnen, alle boxen konden worden afgevinkt.'

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven