Like ons!
Verstappen genoot van ijskarten: 'We gingen over de 100 kilometer per uur'

Max Verstappen

Verstappen genoot van ijskarten: 'We gingen over de 100 kilometer per uur'

Max Verstappen heeft met Pierre Gasly op het Nederlandse ijs in Flevoland met een kart gereden. In een interview met Red Bull Racing zegt de 21-jarige coureur dat het er pittig aan toe ging. 'We gingen over de 100 kilometer per uur geloof ik, in de zesde versnelling', lacht Verstappen.

'Het was erg leuk, voor het eerst voor mij. Het ging vrij snel. Ik heb wel geschaatst, maar dit is wat anders. Het sliden ging vrij goed, ik zou zeggen een '8'. Maar gelukkig hadden we spikes onder aan de banden, daarom waren de Go-karts niet makkelijk om te controleren, maar er was wel balans', vervolgt de Red Bull-rijder.

Het was vast even wennen voor Verstappen, die voor het eerst een evenement deed zonder de spraakzame en goedlachse Daniel Ricciardo, maar met Gasly. 'Het was erg leuk met Pierre. Een goed begin van het seizoen samen. Ik kijk ernaar uit om het seizoen te beginnen, een nieuwe auto, nieuwe motor. Iedereen is erg gemotiveerd, het is een frisse start.' 

Gasly vond het ook leuk

De Fransman was nog enthousiaster dan Verstappen. 'Ik zou het een 10 van de 10 geven. Ik heb dit nog nooit gedaan. Het was gaaf om zij aan zij met Max te driften. Het is goed om dit soort dingen te ervaren', aldus een enthousiaste ploeggenoot van de Nederlander. 'Het is ook goed om zo met Max bezig te zijn. Ik was uiteindelijk nog verrast met de grip die we hadden. De mecaniciens hebben hun werk goed gedaan', complimenteert hij het team. (foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Bekijk de video van Verstappen en Gasly op het Nederlandse ijs.

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven