Like ons!
Gasly gelooft in Verstappen: ‘Max één van de beste coureurs op dit moment’

Max Verstappen

Gasly gelooft in Verstappen: ‘Max één van de beste coureurs op dit moment’

Pierre Gasly gelooft dat Max Verstappen een perfecte referentie is voor zijn eerste seizoen bij Red Bull. 'Ik denk dat Max op dit moment, gebaseerd op de prestaties van vorig jaar, duidelijk één van de beste en meest getalenteerde coureurs in de paddock is', zo vertelt Gasly tegenover Motorsport. Het is niet de eerste keer dat Gasly zich positief heeft uitgelaten over de Nederlander.

De 23-jarige coureur reed zijn eerste volledige campagne in de sport vorig jaar, waar hij racete voor Toro Rosso, voordat hij werd gepromoveerd tot Red Bull Racing-coureur in de plaats van Daniel Ricciardo die is vertrokken naar Renault. Eerder gaf Gasly ook al aan dat hij prima overweg kan met de Nederlander. 'Ik kan het goed vinden met Max, behalve als hij me verslaat met FIFA', grapte Gasly bij Motorsport.

'Goed om een snellere teamgenoot te hebben'

Ook ging de voormalig Toro Rosso-rijder in op zijn eigen prestaties. 'Ik ben ervan overtuigd dat het goed voor mij is om te blijven leren in de Formule 1 en een betere prestatie te bereiken', aldus de Fransman over zijn eigen ontwikkeling. 'Ik vind het altijd goed om een snellere teamgenoot te hebben, want zo kun je ook het beste uit jezelf halen.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven