Like ons!
Beelden: Scheldende Verstappen gepasseerd door Norris: 'F*ck f*ck f*ck!'

Max Verstappen

Beelden: Scheldende Verstappen gepasseerd door Norris: 'F*ck f*ck f*ck!'

Hilarische taferelen tussen Lando Norris en Max Verstappen zaterdagavond. De twee Formule 1-coureurs namen het tegen elkaar op tijdens een potje 'iRacing', een computerspel waarop men online tegen elkaar kan racen. Echter verliep de start voor Verstappen niet helemaal naar wens.

Op beelden is te zien hoe Norris, startend van P2, Verstappen inhaalt bij de start. Voor de Nederlander ging er iets compleet mis, want op de achtergrond is het getier van de Red Bull-coureur duidelijk hoorbaar. 'It just didn't work', eindigt Verstappen zijn scheldkanonnade. 

Niet veel later bleek dat de race voor beide heren niet lang zou duren. Eerder deze week verschenen er namelijk al beelden dat de twee al snel van de baan gereden werden.

Bekijk beelden van gepasseerde Verstappen bij iRacing wedstrijd

Bekijk hier de beelden die werden gemaakt via het streaming-kanaal van Lando Norris. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

1 reacties

  1. FastEddy

    FastEddy

    10 Feb 2019 om 14:29

    Helaas moet ik constateren dat dit bericht nog tendentieus is opgeschreven. Lando en Max zouden zaterdag met team Redline X4 inderdaad racen in een openbare en officiële race van iRacing (12 uur van Bathurst) samen twee andere coureurs (Atze en Nick). Helaas reed Atze de auto al na een paar ronden in de muur en duurde het heel lang voordat de auto virtueel gerepareerd was. Toen de auto eindelijk deels was gemaakt heeft Lando een stint gereden maar toen was het team al in feite uit de competitie. Men lag toen al op plaats 45. Ook reed de auto niet meer goed (relatief lage topsnelheid). Lando lukt het wel nog in zijn stint om naar plaats 43 te rijden. Daarna was het de beurt aan Nick en helaas kreeg hij ook vrij snel een ongeluk met de auto. Max heeft daarna nog een rondje met de zwaar gehavende auto proberen te rijden maar dat bleek een onmogelijke opgave. Het team is daarna gestopt met officiële race. De 4 coureurs hebben daarna nog een privé race opgezet waarbij ze zeer vriendschappelijk tegen / met elkaar raceten. Dit onder ons spel heeft Lando ook op zijn Twitch account uitgezonden. De beelden waar in dit bericht naar wordt verwezen zijn van dit vriendschappelijke potje. Dat Max daar vriendschappelijk(!) vloekt als hij bij de start niet goed wegkomt (en Lando lacht) wordt hierboven in het bericht als een scheldkanonnade omschreven. Menig radio 3 DJ vloekt ook zoveel op de radio.
    Jammer dat men de context, waarin het gevloek van Max gebeurt, niet juist beschrijft.....

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven