Verstappen reëel voorafgaand aan seizoenstart: 'Heel lastig om dat te zeggen' Max Verstappen

Verstappen reëel voorafgaand aan seizoenstart: 'Heel lastig om dat te zeggen'

Door Wouter Leendertsen 09 maart 2019 | 10:00


Waar staat Red Bull bij de start van het seizoen, komend weekend in Melbourne? Dat is nog onduidelijk, ook voor Max Verstappen. Ondanks het feit dat de Nederlander met een goed gevoel terugkijkt op de wintertests, kan het seizoen altijd anders lopen. 

'Op dit moment is het lastig te zeggen hoe goed Red Bull het gaat doen. Het kan heel anders lopen in een seizoen', beantwoordt Verstappen de vraag van Olav Mol van Ziggo Sport. 'Voor mij is het belangrijk dat we het hele jaar constant zijn. Ik ben altijd realistisch en optimistisch, maar op dit moment is het heel moeilijk te zeggen.'

'Dat viel op een gegeven moment helemaal weg'

Om duidelijk te maken hoe onvoorspelbaar zaken zich tijdens een seizoen kunnen ontwikkelen, haalt de 21-jarige Verstappen een voorbeeld van vorig seizoen aan. 'Als je naar vorig seizoen kijkt, dacht je op een gegeven moment dat Ferrari wereldkampioen ging worden. Maar op een gegeven moment viel dat helemaal weg’, weet Verstappen. 

Komend weekend wordt duidelijk hoe de eerste verhoudingen binnen de koningsklasse van de autosport liggen. Dan wordt de Grand Prix van Australië op Albert Park verreden. Meer informatie over de Grand Prix van Australië vind je hier. (Foto: Getty Images/Red Bull Content Pool)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageren

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!

Meer nieuws