Like ons!
Buxton bekritiseert Verstappen: 'Daar is geen plek voor in de Formule 1'

Max Verstappen

Buxton bekritiseert Verstappen: 'Daar is geen plek voor in de Formule 1'

Will Buxton is het niet eens met de woorden van Max Verstappen na afloop van de kwalificatie van de Grand Prix van China. Laatstgenoemde werd in zijn opwarmronde tijdens Q3 ingehaald door andere coureurs, iets wat de Nederlander een schending vond van ongeschreven regels. Buxton is het echter totaal niet met hem eens.

Op de website van de Formule 1 gaat de Brit in op de uitspraken van Verstappen. 'In de Formule 1 heb je alleen maar kampioenen. Die kampioenen zijn eigenlijk van binnen allemaal schurken, ze zouden elkaar in theorie nog liever van de baan rijden dan dat ze ingehaald zouden worden. In dat opzicht is het onzin om te zeggen dat er ongeschreven regels gelden in de sport. Die zijn er niet. Daar is geen plek voor in de Formule 1.'

Buxton haalt quote Senna aan

'Je moet immers altijd voor je kansen gaan, ook tijdens opwarmrondes in kwalificaties. Senna zei ooit: 'Als je niet voor elk gaatje gaat, kan je beter stoppen met racen'. Zo kijk ik er ook tegenaan. In die context is er geen plek voor regels die niet op papier staan.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

1 reacties

  1. Brakkie

    Brakkie

    21 Apr 2019 om 22:21

    Wie is Buxton? Was dat vroeger ook zo'n medogenloze?

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven