Like ons!
'Het opwindende aan Verstappen is dat hij alleen nog maar beter zal worden'

Max Verstappen

'Het opwindende aan Verstappen is dat hij alleen nog maar beter zal worden'

Het team van Red Bull Racing is maar wat blij met Max Verstappen. Het Oostenrijkse team kan aan het begin van het jaar wat betreft het chassis nog niet op tegen Ferrari en Mercedes, maar toch heeft de Nederlander het voor elkaar gekregen om na drie Grands Prix voor de beide Ferrari-coureurs te staan. 

Teambaas Christian Horner ziet Verstappen zich dan ook constant verbeteren. 'Hij heeft het uitzonderlijk gedaan. In de loop van vorig jaar is hij zich echt in een andere versnelling gaan begeven en dat is eigenlijk al aan de gang sinds Canada vorig jaar', zegt Horner tegenover Sky Sports.

'Er is nog een lange weg te gaan'

Horner hoopt later in het jaar te kunnen profiteren van de punten die Verstappen op dit moment bij elkaar sprokkelt. 'Hij staat nog steeds derde, zelfs voor de beide Ferrari's en er is nog een lange weg te gaan. Dus het is belangrijk dat je in dit gedeelte van het jaar niet een al te grote achterstand oploopt.'

Door zijn inmiddels jarenlange ervaring in de Formule 1 zou je bijna vergeten dat Verstappen pas 21 jaar is. Horner kijkt er dan ook naar de ontwikkeling van de Nederlander in de komende jaren. 'Het opwindende aan Max is dat hij zich vanaf hier alleen nog maar meer zal ontwikkelen en beter zal worden', aldus Horner.

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven