Like ons!
Surer ziet andere Verstappen dan in 2018: 'Kwartje is bij hem gevallen'

Max Verstappen

Surer ziet andere Verstappen dan in 2018: 'Kwartje is bij hem gevallen'

Marc Surer denkt dat Max Verstappen klaar is om de wereldtitel te pakken nadat hij dit jaar een stuk volwassener is geworden in vergelijking met dat jaar ervoor. De voormalig Formule 1-coureur denkt dat de Red Bull-rijder alleen nog de juiste auto mist om wereldkampioen te kunnen worden.

'Hij rijdt nu precies zoals je moet rijden wanneer je een woordje mee wilt spreken over de wereldtitel', spreekt Surer vol lof over Verstappen tegen Motorsport-Total. 'Vroeger zag je al aankomen dat hij bij de start de bocht soms niet ging halen. Dat zie je bij hem niet meer. Ik geloof dat het kwartje bij hem gevallen is.' Surer denkt dat de Nederlander klaar is om de titel te pakken. 'Hij heeft alleen nog de juiste auto nodig.'

Podiumplaats hoogst haalbare voor Verstappen

Verstappen kan vooralsnog niet meedoen om de overwinningen met zijn RB15. De Mercedessen zijn vooralsnog oppermachtig in 2019 en werden in alle races eerste en tweede. De 21-jarige coureur mocht tot dusver twee keer het podium bestijgen. De andere drie races eindigde hij als vierde. (Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven