Like ons!
Verstappen grapt: 'Donuts kwamen door overstuur, moeten de data analyseren'

Max Verstappen

Verstappen grapt: 'Donuts kwamen door overstuur, moeten de data analyseren'

Max Verstappen en Pierre Gasly hebben samen voor de laatste keer nog een keer teruggeblikt op de Jumbo Racedagen van afgelopen weekend. De beide Red Bull Racing-coureurs draaiden aan het einde van hun demo-runs nog enkele donuts, maar Verstappen ontkent dat met een knipoog.

'Pierre en ik hebben het erg leuk gehad. We hadden aan het einde van onze run wel extreem veel last van overstuur. Daarvoor moeten we nog even de data analyseren. Of dat donuts waren? Wij? Nee!', grapt Verstappen, die lachend stelt dat de donuts kwamen door de overstuur van de RB17. 'Het was een geweldig weekend en we hebben veel plezier gehad met beide auto's op het asfalt. We hebben de fans van een mooie demonstratie kunnen voorzien.'

Gasly kan niet wachten op Nederlandse GP

Ook zijn Franse teamgenoot heeft genoten van het evenement in Zandvoort. 'Het is natuurlijk altijd leuk om donuts te draaien in een Formule 1-wagen. Normaal gesproken doen we dit soort dingen niet tijdens een Grand Prix-weekend', wordt Gasly geciteerd door de officiële website van Red Bull Racing. De Fransman geeft verder aan de layout van Circuit Zandvoort erg gaaf te vinden. 'En ik kan niet wachten om hier volgend jaar weer te rijden!' (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

 

 

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven