Verstappen sarcastisch over zijn boordradio: 'Mijn grote vriend is er weer' Max Verstappen

Verstappen sarcastisch over zijn boordradio: 'Mijn grote vriend is er weer'

Door Roy Bakker 23 mei 2019 | 13:02


Via de boordradio konden we horen dat Max Verstappen wat problemen ervoer tijdens de eerste vrije training in Monaco. Al bleek het mee te vallen, de Limburger was razendsnel. 

'Ik voel een gat als ik gas geef', begon Verstappen in de eerste fase van VT1. 'Geen probleem probeer je instellingen te veranderen', volgde vanaf de muur waarna de ingenieur met suggesties kwam. 'Nee het werkt niet, ik blijf het voelen', luidde de repliek van de Nederlander.

Klagen over Stroll

Dat Verstappen en Stroll geen dikke maten zijn moge duidelijk zijn en Verstappen neemt geen blad voor de mond. 'Mijn grote vriend is er weer', Verstappen klaagt over de langzame Stroll die 2,6 seconden per ronde trager reed. Uiteindelijk ging hij de pit in. Stroll zelf klaagde vooral over zijn boordradio dat de Pirelli's onder zijn Racing Point niet meewerkten. 

Verstappen klaagde niet als enige over trage coureurs: 'Blue flags, blue flags!' opperde Hamilton toen hij vast kwam te zitten achter de Toro Rosso van Kvyat. Bij Haas bleef het angstvallig stil op de radio: daar werkte de communicatie naar de pitmuur niet. Het leverde het tweetal een zwarte vlag op. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws