Like ons!
Verstappen zag Bottas niet: 'In je spiegels valt dat dan ook niet te zien'

Max Verstappen

Verstappen zag Bottas niet: 'In je spiegels valt dat dan ook niet te zien'

Max Verstappen was heel dichtbij zijn beste klassering van 2019 in een Formule 1-Grand Prix, maar een hele kleine touché met Valtteri Bottas in de pitstraat van Monaco en de daaropvolgende straf voorkwam dat. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur geeft aan dat hij er niets aan kon doen en stelt dat hij niet anders had kunnen optreden.

'Ik werd weer naar buiten gestuurd (na de pitstop, red.), maar ik had geen idee dat Bottas naast me zat. In je spiegels kan je dat ook niet zien dan. Pas toen we elkaar toucheerden, kwam ik erachter. Voor hem is dat ook jammer, maar op dat moment is het onmogelijk om iemand te zien.'

Wat als Verstappen meer tijd had gehad?

Verstappen zat tientallen rondjes klem achter Hamilton. De laatste vijf ronden kwam de 21-jarige Limburger steeds dichterbij. 'Ik wist hem onder druk te zetten Het is makkelijk om te zeggen dat ik hem mogelijk nog had ingehaald als de race een paar ronden langer was geweest, maar dat is nou eenmaal niet het geval', verklaart de vijfvoudig Grand Prix-winnaar bij onder meer Movistar. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven