Like ons!
Van der Garde: 'Je kunt zien dat Hamilton en Verstappen respect voor elkaar hebben'

Max Verstappen

Van der Garde: 'Je kunt zien dat Hamilton en Verstappen respect voor elkaar hebben'

Voormalig Formule 1-coureur Giedo van der Garde spreekt over een super prestatie van Lewis Hamilton in Monaco. Ook Max Verstappen kan rekenen op complimenten van de voormalige Formule 1-coureur.

Van der Garde spreekt in gesprek met Formule1.nl vol lof over de wapenfeiten van Hamilton en Verstappen. 'Het was echt een super prestatie van Lewis. Je zag gewoon hoe hij met die banden worstelde, en dan vooral de voorbanden. Hij kwam echt nog maar amper de bocht door', begint hij het gesprek. Volgens Van der Garder is de Brit 'eager' op de titel aan het jagen. 

Ook het gejaag van Verstappen wist indruk te maken op de voormalige testrijder van Sauber. 'Ik vond het een compleet terechte actie van Max, helemaal juist dat hij er voor ging. Maar ja, je weet ook van Lewis dat ie dan net een beetje de deur dicht doet, wat ook terecht is. Er was licht contact, maar het ging goed. Ze lieten elkaar leven. Ik denk dat je daar heel erg aan ziet dat ze veel respect voor elkaar hebben.' 

Red Bull tegen Mercedes

Ten slotte vraagt het platform of de strijd tussen Mercedes en Red Bull in Monaco hoopgevend is voor de toekomst: 'Lastige vraag. Red Bull is altijd sterk in Monaco en dat waren ze nu weer, maar ik denk dat ze het straks op een normaal circuit wel weer een beetje moeilijker hebben'. 

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven