Update | FOM onderzoekt hoe niet Verstappen maar Kubica 'Driver of the Day' werd Max Verstappen

Update | FOM onderzoekt hoe niet Verstappen maar Kubica 'Driver of the Day' werd

Door Corwin Kunst 01 juli 2019 | 18:14


Na afloop van de Grand Prix van Oostenrijk is Robert Kubica door de Formule 1-fans verkozen tot 'Driver of the Day'. De Pool kreeg verrassend meer stemmen dan Max Verstappen.

De Red Bull Racing-coureur leek door zijn onverwachte overwinning in Spielberg de grootste kanshebber, maar Kubica ging met de titel aan de haal ondanks zijn laatste plek op de Red Bull Ring.

Update | 18:15 uur (01 juli 2019) - F1 onderzoekt hoe Kubica 'Driver of the Day' kon worden

Het Formula One Management (FOM) heeft maandagmiddag aan Racefans.net bevestigd dat Robert Kubica hoogstwaarschijnlijk niet de terechte 'Driver of the Day' is. Een technische fout zou daar de oorzaak van zijn.

'Er was sprake van een technisch probleem. Het wordt momenteel onderzocht', laat men weten aan het Britse medium. Veel fans brachten hun stem uit op Verstappen, maar kregen daarna de melding 'dank voor het stemmen op Kubica'.

Momenteel is het nog niet bekend wie de officiële winnaar is van de poll, maar naar alle waarschijnlijkheid kan Verstappen nog een extra prijs in ontvangst nemen. Veel stemmers zijn namelijk woonachtig in Nederland. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws