Management Verstappen kent eigen 'reisbureau': 'Willen Max-beleving voor fans' Max Verstappen

Management Verstappen kent eigen 'reisbureau': 'Willen Max-beleving voor fans'

Door Glenn van der Straten 10 juli 2019 | 11:04


Het management van Max Verstappen is dit jaar begonnen met een eigen ‘reisbureau’, dependance Verstappen Travel. Via de website van dat bedrijf kunnen fans kaarten kopen voor de Verstappen-tribunes. ‘We hebben het volledig in eigen hand genomen’, meent Verstappens manager Raymond Vermeulen.

In Oostenrijk was de Verstappen-tribune helemaal uitverkocht. De mensen die kaarten kopen, kunnen ook nog eens fraaie prijzen winnen. 'We willen dat dit voor de fans een absolute Max-beleving is. Alle fans zitten bij elkaar en er zijn per Grand Prix ook achttien prijzen te winnen, zoals race-items van Max', vertelt hij aan De Telegraaf.

'Ik stel in Oostenrijk, Boedapest en Spa mijn helm en racepak ter beschikking'

En niet zomaar race-items. Verstappen stelt zijn helm en racepak van beschikbaar in Boedapest en Spa, net zoals hij dat in Oostenrijk deed. 'Bij hoge uitzondering komt een helm bijvoorbeeld weleens bij een sponsor terecht, voor de rest blijft het allemaal privébezit van Max. Om fans een unieke mogelijkheid te geven, heeft Max gezegd: ik stel in Oostenrijk, Boedapest en Spa mijn helm en racepak ter beschikking. We gaan er nog een mooi moment voor uitzoeken waarop Max die items zelf aan de winnaars overhandigt.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageren


Meer nieuws