Like ons!
Marko ziet oorzaak problemen Verstappen: 'Optimistisch dat we iets kunnen doen'

Max Verstappen

Marko ziet oorzaak problemen Verstappen: 'Optimistisch dat we iets kunnen doen'

Max Verstappen kende vrijdag een moeilijke start van het raceweekend in Groot-Brittannië. Volgens de Limburger zelf had hij misschien wel 'de slechtste vrijdag ooit'. Zijn team Red Bull moet hard aan het werk om de oorzaak van de problemen te vinden. Adviseur Helmut Marko heeft wel een idee waar de renstal moet zoeken.

Verstappen had onder meer last van de wind en zei achteraf dat de balans van zijn RB15 niet in orde was. Ook het nieuwe asfalt dat op Silverstone ligt, helpt nog niet echt mee. Teamgenoot Pierre Gasly voelde zich daarentegen als een vis in het water in Engeland.

'Klopt iets niet aan de afstelling'

Toch hoeft Verstappen zich geen zorgen te maken over de rest van het weekend. Marko is namelijk positief gestemd dat Red Bull iets kan doen aan de problemen met de auto van zijn coureur. 'Er klopt iets niet aan de afstelling. De bandentemperaturen liggen op een hoogte waarop ze niet zouden moeten liggen', citeert Motorsport-Magazin de Oostenrijker. 'Maar we zijn optimistisch dat we daar iets aan kunnen doen.' (Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven