Like ons!
Norris over toekomstige strijd: 'Verstappen in het voordeel'

Max Verstappen

Norris over toekomstige strijd: 'Verstappen in het voordeel'

Lando Norris hoopt in de toekomst met Charles Leclerc en Max Verstappen om de wereldtitel te strijden. Het zijn drie generatiegenoten die bij het karten al flink met elkaar hebben gestreden. Er bestaat zelfs een filmpje waar je ziet dat Verstappen destijds Leclerc beschuldigde van 'het van de baan duwen''.

In de Italiaanse media geeft Norris aan dat hij vroeger closer was met George Russell dan met Leclerc bijvoorbeeld. 'Dit omdat we allebei uit Groot-Brittannië komen', licht de huidige McLaren-coureur toe.

'Verstappen in het voordeel'

In de toekomst zou hij graag met Verstappen en Leclerc om de wereldtitel willen strijden. 'Ze zijn momenteel de grootste talenten in de F1 en daarmee wil ik strijden. Het zou mooi zijn als we in de toekomst met elkaar kunnen strijden om de wereldtitel, al is Verstappen op dit moment in het voordeel. Hij heeft meer ervaring dan Charles en ik', aldus Norris tegenover Sky Italia.

Verstappen en Norris reden afgelopen weekend samen in een team de 24 uur van Spa. Ze hebben de race weten te winnen en hadden een behoorlijke voorsprong op de rest van teams. (foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Ben jij een echte fan van Red Bull Racing? En wil je erbij lopen als Max Verstappen? Dan is het Red Bull Racing 2019 Team T-Shirt echt iets voor jou! 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven