Like ons!
Verstappen tegen Kvyat: 'Pak je nog steeds Marko's telefoontjes op?'

Max Verstappen

Verstappen tegen Kvyat: 'Pak je nog steeds Marko's telefoontjes op?'

Daniil Kvyat en Max Verstappen hadden op de persconferentie een onderonsje over Helmut Marko. De adviseur staat er om bekend dat hij vaak vroeg in de ochtend belt. Daar hadden Verstappen en Daniel Ricciardo in het verleden ook al om gelachen.

Verstappen pakt die vroege telefoontjes van Marko niet meer op. 'Ik doe gewoon mijn telefoon uit en pak alles op na negen uur...Dat is beter', zegt hij nadat hij eerder had gevraagd hoe Kvyat met de telefoontjes van Marko omgaat: 'Neem je nog steeds de telefoon op om zeven uur?', vroeg Verstappen. Het antwoord van Kvyat was bevestigend: 'Ja, ik sta door hem nog steeds elke dag om zeven uur op.'

Kvyat goed in regen door Marko?

Als het over Marko gaat zegt Kvyat verder dat de consultant in het verleden wel kritisch op hem was nadat hij in de regen heeft gereden. 'Het meest relevante verhaal was dat het een keer regende, en opnieuw om zeven uur, bij een test en ik was drie á vier seconden langzamer in mijn eerste test in de regen voor de Formule 1 in een BMW. Toen zei hij: 'Dus je bent vrij waardeloos in de regen', en toen hing hij op.' (foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven