Ricciardo 'nog steeds trots dat hij dat record heeft ontnomen van Verstappen' Max Verstappen

Ricciardo 'nog steeds trots dat hij dat record heeft ontnomen van Verstappen'

Door Sjoerd Valkering 05 augustus 2019 | 13:58


Max Verstappen pakte zaterdag voor het eerst een pole in zijn carrière. Het lukte de Red Bull-coureur echter niet om de jongste coureur op poleposition te worden. Dan had hij vorig jaar in Mexico ploeggenoot Daniel Ricciardo moeten verslaan.

Verstappen baalde toen gigantisch en zei dat hij last had van motorproblemen. Ricciardo kijkt met genoegen terug op die kwalificatie. 'Ik ben nog steeds trots dat ik die pole van Max heb afgenomen in Mexico. Hij is niet de jongste meer toch? Daar ben ik nog steeds trots op', citeert Crash.net hem.

'Red Bull wordt zeker weer beter gedurende het seizoen', vervolgt Ricciardo. 'En ze maken zelfs een stap wanneer je denkt dat het niet meer gaat gebeuren. Ik heb de onboard van Max bekeken en het zag er behoorlijk strak uit. En met Honda doen ze het goed', complimenteert hij zijn voormalige werkgever.

Groot contrast voor Renault-rijder

Spijt heeft Ricciardo niet van zijn verrassende overstap naar Renault. 'Vandaag de dag is het een groot contrast met waar ik nu rijd, ik wil niet zeggen dat het lastig te accepteren is, maar dat het meer wat zegt over waar hij staat dan waar ik rijd. Ik heb nog steeds geen spijt van de afgelopen twaalf maanden', aldus de Australiër na de GP van Hongarije.


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws