Like ons!
Horner gelooft niet dat Verstappen al aanbieding op zak heeft van Mercedes

Max Verstappen

Horner gelooft niet dat Verstappen al aanbieding op zak heeft van Mercedes

Christian Horner is in gesprek met Formula 1 nog maar eens ingegaan op de transferperikelen omtrent Max Verstappen. De Nederlander werd na een moeizame seizoenstart in het geruchtencircuit meer en meer in verband gebracht met de Duitse wereldkampioen, maar de teambaas van Red Bull Racing vermoedt niet dat Verstappen al benaderd is door het team van Toto Wolff.

Verstappen staat volgend jaar in ieder geval nog onder contract bij Red Bull, aangezien de prestatieclausule volgens Helmut Marko niet gelicht kan worden door het Nederlandse kamp. Na 2020 lopen de contracten van Verstappen en Hamilton af en zijn beide coureurs vrij om te gaan en staan waar ze willen.

Horner denkt niet dat Verstappen al een aanbieding op zak heeft van Mercedes. 'Toto heeft het er niet met mij over gehad. Hij spreekt met bijna elke coureur op de grid, dus als er een gesprek is geweest zal het niet direct over een transfer zijn gegaan', is de overtuiging van Horner.

Hamilton bij Red Bull?

'De situatie met Max is helder', klinkt het verder uit de mond van de chef van de Oostenrijkse renstal. 'Lewis en Max in éen team? Ik heb niet gehoord van Lewis dat hij volgend jaar bij ons wil komen rijden.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven