Like ons!
Reynolds voorspelt: 'Verstappen gaat in tweede helft meer winnen dan Hamilton'

Max Verstappen

Reynolds voorspelt: 'Verstappen gaat in tweede helft meer winnen dan Hamilton'

Formula 1-journalist Jonny Reynolds verwacht dat Max Verstappen het Lewis Hamilton nog wel eens moeilijk kan gaan maken. Vorig seizoen liet de Nederlander tijdens de tweede helft van het seizoen zien erg sterk te zijn en met de nieuwe Honda-motor zijn er alleen maar meer mogelijkheden.

In Hongarije hadden Verstappen en Hamilton eindelijk een gevecht tegen elkaar op de baan. Reynolds  hoopt op meer van zulk soort duels. 'Dit is de rivaliteit die we al zo lang wilden, één van de grootste aller tijden tegenover een jonge coureur die jaagt op de kroon', stelt de journalist. 'Als Ferrari ook mee kan doen, is dat alleen maar beter.'

De verwachting is dat Verstappen kan gaan stunten in de tweede helft van het seizoen. 'Max wint meer races in de tweede helft van het seizoen dan Lewis, zoals Max dat traditioneel laat zien in het tweede halfjaar van de kalender. Red Bull heeft misschien niet de mogelijkheden in Spa en Monza (waar Ferrari sterk zou kunnen zijn), maar in Singapore, Mexico en Brazilië heeft Max op zijn minst een goede uitgangspositie', aldus Reynolds. (Foto: Getty Images/Red Bull Content Pool)

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven