Rosberg: 'Het talent van Verstappen doet niet onder voor dat van Hamilton of Senna' Max Verstappen

Rosberg: 'Het talent van Verstappen doet niet onder voor dat van Hamilton of Senna'

Door Christian Moerman 22 augustus 2019 | 09:21


Nico Rosberg is nadat hij wereldkampioen geworden is in 2016 dan wel gestopt met racen, maar hij volgt de Formule 1 op de voet. Niets minder dan lovende woorden had de voormalig Mercedes-coureur over voor Max Verstappen. De Nederlander presteert consistent goed, dit is de Duitser niet ontgaan.

Rosberg ziet enkele unieke eigenschappen bij de 21-jarige coureur: 'Het eerste punt is natuurlijk talent, een ongelooflijk natuurlijk talent dat niets onder doet voor Senna of Hamilton, het soort talent dat eens in de tien jaar komt', zo begint hij volgens de Franse tak van Motorsport.

Ook heeft de Red Bull-coureur heeft een eigenschap ontwikkeld die veel wereldkampioenen met hem delen: 'Hij heeft een narcistische kant, maar veel kampioenen hadden dat. Ook (Ayrton, red.) Senna en (Michael, red.) Schumacher. Zij hadden een ongekend vertrouwen in zichzelf.'

Rosberg ziet winnende combinatie in Verstappen

'Max is nog jong, heeft een bijzonder goede reflex en inmiddels ook de ervaring. Momenteel is hij een van de meest ervaren bestuurders op de grid, met vier seizoenen op zijn naam. Het is een ongelooflijk krachtige combinatie', concludeert Rosberg. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws