Like ons!
Verstappen sr.: 'Max kan samen met Honda vier of vijf jaar domineren'

Max Verstappen

Verstappen sr.: 'Max kan samen met Honda vier of vijf jaar domineren'

Jos Verstappen ziet toekomst in de Red Bulls in samenwerking met nieuwe motorleverancier Honda. De vader van Max Verstappen vindt de prestaties van zijn zoon dit jaar allesbehalve verbazingwekkend en blikt vooruit op de komende jaren.

'Ik denk dat dit het begin is van een nieuw tijdperk. Verstappen en Honda zullen de grootste worden in de Formule 1. Als het allemaal volgens plan loopt - en dat doet het nu - dan kan Max samen met Honda vier of vijf jaar domineren', aldus de voormalig Formule 1-coureur volgens Globo.com.

De Oostenrijkse renstal wist dit jaar al twee races te winnen en wil meer. Ook Honda maakt een gretige indruk, Lewis Hamilton heeft zelfs al aangegeven de Honda-krachtbron als gelijkwaardig te zien aan die van Mercedes. 

Verstappen sr. niet verbaasd over prestaties Max

Jos heeft vanaf het begin vertrouwen gehad in zijn zoon en benadrukt dit nog maar eens: 'Niemand zou verrast moeten zijn met wat Verstappen dit jaar op de circuits heeft laten zien.' (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

1 reacties

  1. peter_heijnen

    peter_heijnen

    22 Aug 2019 om 10:22

    Hoe geweldig zou dat zijn! Dat Max het succesverhaal Verstappen/Honda alsnog gaat schrijven nadat Jos er door de dood van Harvey Postlethwaite op enkele zeer veelbelovende tests na nooit aan heeft kunnen beginnen.

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven