Like ons!
Verstappen wil progressie zien: 'We doen nu wel de hele tijd mee, maar ja..'

Max Verstappen

Verstappen wil progressie zien: 'We doen nu wel de hele tijd mee, maar ja..'

Jack Plooij mocht met Max Verstappen mee rijden in de Aston Martin naar de Hungaroring. Onderweg werd de Formule 1-coureur aan de tand gevoeld over het huidige seizoen en de overwinning in Hockenheim.

In Duitsland mocht Red Bull dan wel de tweede overwinning van het seizoen op naam schrijven, maar Verstappen blijft realistisch: 'Het is nog een groot gat. Ik probeer er voor te zorgen dat we elke keer een mooie wedstrijd hebben. Als we zo door blijven gaan doen we wel de hele tijd mee, maar ja..', de 21-jarige jongen uit Hasselt ziet dat er nog ontwikkeld moet worden om serieus kans te maken op de wereldtitel dit jaar.

Wel liggen er in de circuits na de zomerstop kansen voor Verstappen: 'Singapore en Mexico, daar gaan we altijd wel redelijk goed.'

Verstappen op de boordradio

De Red Bull-coureur wil soms nog wel eens grof overkomen op de boordradio tegenover zijn ingenieur, dit heeft hij zelf maar al te goed door: 'Soms kom ik wat bot over, maar ik wil winnen en hij (ingenieur Gianpiero Lambiase, red.) wil ook winnen.'

'Gianpiero begrijpt het goed, we willen allebei graag winnen. Na afloop praten we er ook niet echt over want we zien het niet als ruzie. Net zoals (Helmut, red.) Marko doet zeggen we gewoon waar het op staat, dat werkt het beste', concludeert Verstappen bij Ziggo Sport. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven