Brundle: 'Verstappen was ongeduldig bij racestart België' Max Verstappen

Brundle: 'Verstappen was ongeduldig bij racestart België'

Door Sam Koster 04 september 2019 | 15:31


Volgens Martin Brundle heeft Kimi Räikkönen pech gehad met z'n aanvaring met Max Verstappen in de eerste bocht van de Belgische Grand Prix. Verstappen krijgt niet ronduit de schuld van Brundle, maar de voormalig coureur noemt Verstappen wel ongeduldig in zijn column voor Sky Sports.

Brundle noemt de crash typisch voor de eerste bocht van Spa. 'Kimi zou een beetje meer ruimte gelaten kunnen hebben aan de binnenkant, maar dan zou hij met geen mogelijkheid Max in zijn spiegels aan hebben kunnen zien komen,' aldus Brundle. Over Max is de Brit iets kritischer: 'Max herstelde zich van wederom een slechte start. Hij was waarschijnlijk iets te ongeduldig en wilde dat meteen herstellen.' Door aan de binnenkant van Räikkönen de duiken bracht de Nederlander zich in een zeer hachelijke positie, meent Brundle.  

Doornbos en Villeneuve kritischer

Robert Doornbos en Jacques Villeneuve waren kritischer op Verstappen. Doornbos stelde bij Ziggo Sport dat Verstappen de Fin wel had kunnen lanceren, terwijl Villeneuve de startcrash een overhaaste actie van de "oude Verstappen" noemde. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

Koop nu jouw Scuderia Ferrari Grafisch T-Shirt voor de GP van Italië!

Bestel nu jouw PUMA Aston Martin Red Bull Racing Logo Hooded!


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws