Verstappen pakt Rosberg terug: 'Hij is de nieuwe Villeneuve' Max Verstappen

Verstappen pakt Rosberg terug: 'Hij is de nieuwe Villeneuve'

Door Sjoerd Valkering 05 september 2019 | 15:14


Max Verstappen werd afgelopen zondag bekritiseerd door Nico Rosberg. De Duitser gaf in zijn YouTube-kanaal kritiek op Verstappen omdat hij volgens hem te veel risico had genomen in de eerste bocht van de Grand Prix van België.

Verstappen is zo langzamerhand wel klaar met Rosberg. 'Het boeit mij sowieso heel weinig wat hij zegt op zijn kanalen', slaat de 21-jarige coureur terug bij De Telegraaf. 'Ik vind hem een beetje de nieuwe Jacques Villeneuve.'

Verstappen 'een narcist'

Al vindt hij de Canadees tegenwoordig wel positiever over hem. 'Die is inmiddels wel redelijk bijgedraaid, maar het lijkt alsof Rosberg nu telkens een tegendraadse mening wil geven. Misschien wil hij kijkers trekken, ofzo? Hij doet het heel vaak. Aan het begin van dit jaar noemde hij mij een narcist. Dat is wel heel extreem.'

Tegenover de krant pakt Verstappen door en zegt hij dat Rosberg 'geen uitstraling heeft' en daarom 'ook nergens aan de bak kan'. Verstappen suggereert dat hij daarom maar op een andere manier geld moet verdienen en dat is met zijn YouTube-kanaal.

Rosberg stopte in 2016 met de Formule 1 nadat hij wereldkampioen was geworden. Sindsdien houdt hij zich bezig met het vullen van zijn YouTube-kanaal en geeft bij soms analyses van de F1 bij Sky Sports of RTL. (foto: Ziggo Sport)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws