Opmerkelijk: Verstappen bij top 15 beste FIFA-spelers van de wereld Max Verstappen

Opmerkelijk: Verstappen bij top 15 beste FIFA-spelers van de wereld

Door Maurits Kappetijn 15 September 2019 12:09


Max Verstappen is een echte fan van het voetbalspel FIFA. De Red Bull-coureur steekt niet onder stoelen of banken dat hij wel houdt van een gameavondje. Maar dat Verstappen ook echt goed is, is niet bij iedereen bekend. In december eindigde hij namelijk bij de beste 15 spelers van de wereld.

Dat Verstappen graag FIFA speelt, was al langer bekend. Recentelijk nam de Limburger het nog op tegen collega Lando Norris. Het duel werd ook live uitgezonden op Twitch, waarvan je de beelden hier kunt terugzien. Norris had het zwaar tegen Verstappen; De Nederlander won dik en liet het ene na het andere trucje zien op het virtuele voetbalveld. 

In winterstop vlamt Verstappen

Op de website van Futwiz, dat alle statistieken verzamelt van FIFA 19, blijkt dat Verstappen een paar keer erg goed speelde. Zo eindigde hij in de spelmodus Ultimate Team in december nog bij de beste 15 van de wereld. In januari zat de coureur bij de top 40. Het is niet geheel onlogisch dat Verstappen toen goed scoorde, gezien het feit dat de winterstop toen plaatsvond. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

Bekijk hier de statistieken van Max Verstappen op FIFA 19. 

Lees ook: Verstappen speelt potje FIFA met De Jong en De Ligt, òp Ziggo Dome


Tags:

Meer nieuws


Reageren

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!