Verstappen vestigt hoop op Honda: 'Gebrek aan snelheid moet opgelost worden' Max Verstappen

Verstappen vestigt hoop op Honda: 'Gebrek aan snelheid moet opgelost worden'

Door Rick Pasker 21 september 2019 | 20:21


Max Verstappen is niet helemaal tevreden met hoe alles op dit moment loopt bij Red Bull. De Nederlander wist tijden de kwalificatie voor de Grand Prix van Singapore niet hoger te eindigen dan een vierde positie. Dat frustreert Verstappen dan ook enorm na afloop van de kwalificatie.

'Over het algemeen zijn we dit jaar niet erg dominant', steekt Verstappen van wal bij het Duitse Motorsport-Total.com. Daar geeft de Red Bull-coureur ook aan dat Mercedes niet altijd als maatstaf moet worden gebruikt, aangezien 'elke race anders is'.

Toch hoopt Verstappen dat er een oplossing gevonden kan worden door Honda. 'Ik weet nog niet of dit gebrek aan snelheid iets zegt voor de komende wedstrijden, maar we moeten wel kijken hoe we dit zo snel mogelijk kunnen herstellen voor Rusland', stelt de Limburger dan ook tegenover de aanwezige pers, waaronder NU.nl.

'Afhankelijk van wat er voor ons gebeurt'

Het enige waar Verstappen op kan hopen tijdens de race in Singapore is chaos. 'Dan wil ik alleen liever niet dat ik er nu tussen zit, maar we zijn sowieso afhankelijk van wat er voor ons gebeurt', aldus Verstappen. Een safetycar zou niet per definitie uitkomst bieden. 'De ene keer werkt dat in je voordeel, maar de andere keer in je nadeel. Dus dat is afwachten.' (Foto: Getty Images/Red Bull Content Pool)

Lees 2 Reacties

Tags:

Reacties

Braakbal
22 Sep 2019 om 19:56
Quote van Heinz53
Waar is de auto van de GP van Oosterijk gebleven??????????

Dat die Nederlandse journalistiek het meeste over Max & Red Bull schrijven wil niet zeggen dat de andere teams stil zitten

Heinz53
22 Sep 2019 om 10:05

Waar is de auto van de GP van Oosterijk gebleven??????????

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws