Marko hoopt op racewinst, Verstappen tempert verwachtingen Max Verstappen

Marko hoopt op racewinst, Verstappen tempert verwachtingen

Door Sam Koster 09 oktober 2019 | 10:02


Helmut Marko zou een racewinst van Red Bull Racing op Suzuka het hoogtepunt van 2019 vinden. De Oostenrijker hoopt op een overwinning op het thuiscircuit van Honda, schrijft Formel1.de.

Aan het begin van dit seizoen sprak Marko de hoop uit om vijf races te winnen. Op dat doel komt Red Bull er nog drie te kort. Een volgende overwinning wordt sowieso in Japan bijgeschreven als het aan Marko ligt. Niet alleen vanwege Honda, maar ook omdat Max Verstappen in het verleden goed uit de verf kwam op het Japanse circuit. 'Suzuka is een baan die goed bij Max past,' stelt Marko. 'Een overwinning op Suzuka zou het hoogtepunt van het jaar zijn voor ons,' stelt de Oostenrijker. Verstappen zelf hoopt uiteraard ook zelf op een goed resultaat op Suzuka: 'Als we een goed resultaat halen in Japan, is dat geweldig voor Honda,' aldus Verstappen. 'Ik wil echter geen valse hoop wekken,' vervolgt de Nederlander.

'Geen magisch weekend'

Verstappen weet namelijk al te goed dat Red Bull momenteel tekort komt om bij Ferrari en Mercedes aan te sluiten. 'Ik verwacht geen magisch weekend waarin onze snelheid plots weer terug is,' aldus de zevenvoudig racewinnaar. 'We moeten ons huiswerk gaan doen,' vervolgt hij. De nieuwe brandstof die Red Bull naar Suzuka mee heeft zal geen wonderen doen, denkt Verstappen. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws