Like ons!
Button: 'Verstappen meest natuurlijk getalenteerde coureur ooit'

Max Verstappen

Button: 'Verstappen meest natuurlijk getalenteerde coureur ooit'

In een nieuwe editie van Beyond the Grid, de officiële podcast van de Formule 1, vertelt oud-wereldkampioen Jenson Button over zijn ervaringen die hij door de jaren heen heeft gehad met de familie Verstappen.

Button heeft niet alleen tegen Max Verstappen geracet, maar ook tegen zijn beide ouders, Jos Verstappen en Sophie Kumpen. 'Uiteraard is Verstappen een goede coureur, want zijn vader en zijn moeder zijn allebei zelf erg goede coureurs', zegt Button. Toen hij in de karts reed, was Button teamgenoot van Verstappens moeder. 'Het was toen een soort van geheim dat ze samen was met Jos,' zegt de Brit. Volgens Button is Verstappen door het racetalent van beide ouders 'de meest natuurlijk getalenteerde coureur ooit op deze planeet'.

Eerste punt in F1

Daarna heeft Button nog tegen Jos Verstappen geraced in de Formule 1. 'Mijn eerste punt in de Formule 1 haalde ik in Brazilië, nadat ik Jos inhaalde,' zegt Button. 'En daarna heb ik ook tegen Max geracet, dus wat dat betreft heb ik de hele familie compleet', aldus Button. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven