Verstappen weet niet hoe snel Red Bull zal zijn, maar hoopt op podiumplek Max Verstappen

Verstappen weet niet hoe snel Red Bull zal zijn, maar hoopt op podiumplek

Door Sam Koster 10 oktober 2019 | 12:09


Max Verstappen hoopt op een podiumplek, maar kan naar eigen zeggen niks zeggen over hoe goed Red Bull Racing uit de verf zal komen. Dat zegt de coureur tegen Will Buxton op de officiële Formule 1-site

Rondrijden in een raceauto uit de jaren '60, wat Verstappen eerder deze week mocht doen, vond de Nederlander leuk om te doen. 'Het is wel echt anders dan de huidige wagens', aldus Verstappen. 'Je krijgt niet heel vaak de kans om zoiets te doen', gaat de zevenvoudig racewinnaar verder.

Als Buxton de Red Bull Racing-coureur vraagt hoe goed hij denkt dat zijn auto dit weekend zal zijn, antwoordt Verstappen dat dat nog lastig te zeggen is. 'We blijven pushen en we blijven proberen om ons te verbeteren', stelt de Nederlander. 'We zijn in eerdere races hier op Suzuka competitief geweest, en we hopen een vergelijkbaar weekend neer te zetten', zegt Verstappen.

Daarmee wil Verstappen niet zeggen dat er reële verwachtingen te maken zijn. 'We richten ons op het podium, maar het blijft lastig om er iets zinnigs over te zeggen hoe goed we hier zijn', aldus Verstappen. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

 

 

(Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws