Button: 'Verstappen snelste coureur ooit in de Formule 1' Max Verstappen

Button: 'Verstappen snelste coureur ooit in de Formule 1'

Door Ashna Beek 18 oktober 2019 | 09:53


Max Verstappen is nu al enkele jaren actief in de Formule 1 en Jenson Button is daarbij iets opgevallen. Volgens de oud-wereldkampioen is Max Verstappen de snelste coureur ooit in de F1.  

Button is vol lof over Verstappen en ziet ook dat hij zich heeft verbeterd in vergelijking met vorig seizoen. 'Ik denk dat hij de snelste coureur ooit is die in een F1-auto gereden heeft', zegt hij via talkSPORT. 'Dat denk ik echt. Ik vind hem ongelooflijk snel. Vorig jaar maakte hij nog wat fouten, zoals je dat verwacht van een jonge coureur, maar nu doet hij het geweldig. Ik vind hem echt heel speciaal.'

'Dit seizoen valt er weinig meer te halen'

Verstappen heeft dit seizoen twee overwinningen behaald met het team van Red Bull Racing, maar had gehoopt op meer. Hoewel de Nederlander in 2020 nog een contract heeft bij het team, loopt deze eind volgend jaar af. Verstappen hoopt dat het team leert van de fouten die zij dit jaar hebben gemaakt en dat deze volgend seizoen verholpen zijn.

'Dit seizoen valt er sowieso niet veel meer te halen in het kampioenschap, alleen de derde plek eigenlijk, realistisch gezien', liet hij eerder weten aan Motorsport.com. 'Als team zijnde worden we sowieso derde. We weten al wat we volgend jaar krijgen van Honda, dus dat is goed, en dan moeten wij nog weten waar wij dit jaar fouten hebben gemaakt. En die hopen we natuurlijk volgend jaar verholpen te hebben.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws