Verstappen over 2020: 'Iedereen geeft 100 procent bij Red Bull' Max Verstappen

Verstappen over 2020: 'Iedereen geeft 100 procent bij Red Bull'

Door Ashna Beek 21 oktober 2019 | 09:45


Max Verstappen hoopt na een tegenvallend 2019 op een beter 2020. De Nederlander had dit seizoen verwacht verder te zijn met het team van Red Bull Racing, maar kijkt nu vooruit naar volgend jaar. 

Het team van Red Bull ging goed van start met een podiumplaats in Australië en wist deze vorm vast te houden tot de zomerstop. Het team wist met Verstappen tweemaal te winnen en de Nederlander stond derde in het kampioenschap. 

Na de zomerstop kwam er echter een einde aan de overwinningen voor het team van Red Bull en werden zij zelfs ingehaald door Ferrari. Een grote teleurstelling voor het team dat juist gedacht had nog meer overwinningen te behalen. 

'Veel ideeën voor volgend jaar'

Verstappen ziet in dat zijn team een flinke stap vooruit moeten zetten naar concurrentie als Mercedes en Ferrari. 'Iedereen geeft 100 procent en iedereen probeert het beste eruit te halen', zegt hij bij Ziggo Sport. 'Alleen dit jaar is het, misschien door die nieuwe voorvleugel die is gekomen, wat lastiger geworden voor ons. Daar moeten we goed naar kijken tijdens de winter.'

De Red Bull-coureur kijkt dan ook al vooruit naar volgend seizoen. 'Natuurlijk hebben we al veel ideeën voor volgend jaar hoe we sterker voor de dag kunnen komen. Sommige dingen hebben dit jaar goed gewerkt, sommige iets minder, maar er zijn altijd dingen die beter kunnen. Ook als je een goed weekend hebt. Ik probeer altijd alles te analyseren wat er beter kan. Ik denk dat we wel weten wat er niet goed is gegaan en we hebben ook maatregelen genomen voor volgend jaar, dus we gaan het zien', besluit Verstappen. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageren

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!

Meer nieuws