Horner over langer verblijf Verstappen: 'We hebben alles in eigen hand' Max Verstappen

Horner over langer verblijf Verstappen: 'We hebben alles in eigen hand'

Door Gino Haverkamp 22 oktober 2019 | 13:55


Mocht Red Bull Racing Max Verstappen ook na 2020 willen behouden, dan is het volgens teambaas Christian Horner zaak om volgend jaar goed uit de wintertests te komen. Dat zegt de Brit in gesprek met GPUpdate.net.

Sebastian Vettel, Lewis Hamilton en Verstappen hebben alle drie een contract bij hun team dat eind 2020 afloopt. 'Uiteindelijk zullen zij alle drie afwachten hoe de performance van hun team is tijdens de eerste helft van volgend jaar', verwacht Horner.

'We hebben alles in eigen hand'

Het is volgens de teambaas dus zaak om er direct aan het begin van het jaar goed bij te zitten. En daar heeft hij alle vertrouwen in. 'We hebben alles in eigen hand', laat hij weten over een eventuele toekomst van Verstappen bij de Oostenrijkse renstal. 'Hij is erg blij met zijn omgeving en wil zijn ambities bij ons waarmaken. Het is aan ons om hem een platform te geven waarmee hij dat kan doen. Ik heb er vertrouwen in en goede hoop dat wij dat kunnen.'

Horner maakt zich niet druk over hoe Verstappen tegen het volgende seizoen aankijkt. Vader Jos liet zich zorgelijk uit over de prestaties van Red Bull, maar van Max wordt niet verwacht dat hij diezelfde zorgen deelt. 'Max kijkt daar anders tegenaan', weet Horner. 'Hij ziet het grotere plaatje. Hij was in Sakura en heeft gezien wat er aankomt en hoe toegewijd Honda is aan de Formule 1 en de ontwikkeling van de motor.' (foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

 

Lees 1 Reacties

Tags:

Reacties

Ultradj
25 Oct 2019 om 01:35

Re bull en Honda zullen aan de bak moeten voor 2020 anders zal Max kijken waar zijn kansen elders liggen vooral als ook dan honda de handdoek gooid dat gaat max zeker weg want die wil dan alleen blijven als er een mercedes of ferrari krachtbron achter in lig maar die gaat niet met een experimentele motor van welk ander merk dan ook en ik denk dat in 2021 max bij mercedes zal rijden

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws