Hamilton wil af van gekibbel met Verstappen: 'Je bent zo'n fantastische coureur' Max Verstappen

Hamilton wil af van gekibbel met Verstappen: 'Je bent zo'n fantastische coureur'

Door Christian Moerman 05 november 2019 | 08:42


Lewis Hamilton heeft aangegeven dat hij het bijgelegd heeft met Max Verstappen voorafgaand aan de Grand Prix van Amerika. Hamilton haalde in de media uit naar de racestijl van Verstappen, die op zijn beurt weer reageerde op de Brit. Hamilton is er klaar mee.

'Ik heb met Max gepraat voorafgaand aan de race. Ik zei tegen hem: 'Maat, je bent zo'n fantastische coureur, laten we dat gekibbel achter ons laten, het circuit op gaan en een mooie show neerzetten'', aldus de zesvoudig wereldkampioen tegenover Channel 4

Hamilton ziet in Verstappen toekomstig wereldkampioen

Wat daarna volgde kan voor Verstappen worden gezien als een prachtig compliment. Met name omdat het compliment afkomstig is van de huidige wereldkampioen: 'Hij is een toekomstig wereldkampioen, ik ga zo hard mogelijk werken om dat nog een tijdje te voorkomen.'

Hamilton gaf na de Grand Prix van Mexico aan dat hij dacht 'getorpedeerd' te worden door de jonge Nederlander, een verhaal waar Verstappen later op reageerde dat hij het een 'silly' opmerking vond. Ondanks het gevaar dat Verstappen blijkbaar vormt voor de Brit, hebben ze het op de baan naar hun zin: 'Ik vermaak me als ik tegen hem race.' (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Lees 2 Reacties

Tags:

Reacties

wg
5 Nov 2019 om 20:47

Yup, mind games.
Hamilton is niet zo aardig als hij zich (meestal) voordoet. Hij probeert mensen, met name zijn competitie, uit hun evenwicht te brengen, op allerlei manieren. Ophemelen, afkraken, tegen elkaar uitspelen, etc.

Martijn van Tilburg
5 Nov 2019 om 18:35

Haha, die Hamilton is wel een venijnig mannetje....
Eerst Max de grond in boren, om hem vervolgens weer de hemel in te prijzen! En daarna de toffe peer uit gaan hangen.
We zullen volgend jaar wel zien of Max hem het hoofd kan bieden!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws