'Mijn naam is Max Verstappen, ik ben 22 jaar oud en ik ben een taxichauffeur' Max Verstappen

'Mijn naam is Max Verstappen, ik ben 22 jaar oud en ik ben een taxichauffeur'

Door Christian Moerman 07 november 2019 | 13:46


Max Verstappen heeft keer op keer laten zien dat hij weet hoe je publiek moet vermaken. Tijdens het Formule 1 promotie evenement in Hollywood mocht ook Verstappen zijn kunsten vertonen. Na afloop probeerde hij er nog een komische twist aan te geven.

De andere coureurs (Valtteri Bottas, Daniel Ricciardo en Alexander Albon, red.) waren wat vaker te horen in Los Angeles. Donuts draaide hij wel, maar het praatwerk liet de Nederlander voornamelijk aan de rest over. Toch kon hij zich in de slotminuten van het evenement niet inhouden: 'Mijn naam is Max Verstappen, ik ben 22 jaar oud en ik ben een taxichauffeur', zo opende hij zijn monoloog.

'Wij rijden rondjes en daar houden wij van. Terwijl we die rondjes rijden, proberen wij allemaal de snelste te zijn', of de Jip en Janneke-uitleg van de Limburger op F1 Live gewaardeerd werd door het Amerikaanse publiek is nog onduidelijk. Wel trekt hij een bijzondere vergelijking, gezien het feit dat taxichauffeurs eigenlijk ook niets anders doen dan rondjes rijden.

Verstappen legt even uit wat er zo leuk is aan F1

Vervolgens probeert de Red Bull-coureur Amerika uit te leggen wat er nou precies zo leuk is aan de sport, of hij daarin slaagt laat ik graag aan u: 'Ik wilde altijd al Formule 1-coureur worden omdat je op de limiet rijdt. Het geeft heel veel adrenaline om zo laag bij de grond te zitten. Dit is het toppunt van de autosport.'

Of hij met de uitspraken veel vrienden heeft gemaakt aan de overkant van de oceaan is nog maar de vraag. Amerikanen zijn naar verluidt namelijk vrij tevreden en enthousiast over andere takken van de autosport. Zo is NASCAR een enorm evenement in de Verenigde Staten, terwijl dat in Europa maar weinig kijkers genereert. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws