Sainz baalt van ophef door media: 'Verstappen en ik kunnen het prima vinden' Max Verstappen

Sainz baalt van ophef door media: 'Verstappen en ik kunnen het prima vinden'

Door Christian Moerman 07 november 2019 | 15:10


Carlos Sainz heeft toegelicht dat zijn relatie met Max Verstappen bij Toro Rosso eigenlijk lang niet zo slecht was als dat gedacht werd. Bij Toro Rosso kende het duo een wat verhitte periode maar dat heeft op persoonlijk vlak nooit verschil gemaakt.

'Men heeft het vaak over het eerste jaar dat Max (Verstappen, red.) en ik samen in de Formule 1 reden. Er werd regelmatig aangenomen dat wij het niet goed met elkaar konden vinden omdat we het op het circuit nog wel eens aan de stok hadden. Dit is absoluut niet waar, dat beeld is verbogen door de media', aldus de Spanjaard volgens Sky Sports Italia.

Sainz en Verstappen reden beide bij Toro Rosso en af en toe was het verschil tussen de coureurs dusdanig klein, dat ze elkaar vaak tegenkwamen op het circuit: 'We kunnen het prima met elkaar vinden maar natuurlijk vlogen we elkaar wel eens aan. Dat hoort erbij, met name als je nog zo jong bent.'

Sainz ziet Max altijd als eerste coureur

'Het boeit niet wie er volgend seizoen naast Verstappen komt te zitten, hij blijft eerste coureur. Op mijn carriere zal die keuze geen invloed hebben dus ik maak me er totaal niet druk om', concludeert de McLaren-coureur. Sainz doet het dit jaar uitstekend en draagt de titel 'best of the rest', alhoewel Pierre Gasly hem wel op de hielen zit, slechts drie punten verschil zit er tussen de twee coureurs. (Foto: McLaren F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws