Hamilton voorspelt: 'In de toekomst gaat Verstappen grootse dingen doen' Max Verstappen

Hamilton voorspelt: 'In de toekomst gaat Verstappen grootse dingen doen'

Door Christian Moerman 07 november 2019 | 15:20


Voorafgaand aan de Grand Prix van Amerika heeft Lewis Hamilton mooie woorden gesproken over Max Verstappen. Ondanks dat ze het de race daarvoor nog aan de stok hadden in de eerste bochtenreeks, ziet de Mercedes-coureur de ware potentie van de Nederlander.

'Max had de afgelopen race (Grand Prix van Mexico, red.) moeten winnen. Er gebeurden bepaalde dingen waardoor het hem niet lukte. Soms gebeurt dat, dat is een deel van zijn eigen reis. Ik ben wel eens op pole position begonnen, dat liep ook niet altijd goed af. Dat was een deel van mijn reis binnen de Formule 1', zo opent de zesvoudig wereldkampioen tegenover Ziggo Sport.

Hamilton vreest de Red Bull-coureur niet, maar ziet een prachtige uitdaging aankomen. Verstappen is nog steeds aan het leren maar zal in de komende jaren uitgroeien tot een van de sterkste mannen op het circuit: 'Hij leert hiervan en zal sterker terugkomen. In de toekomst gaat hij grootse dingen doen en ik kan niet wachten om ook dan tegen hem te racen.'

Hamilton kan een woordje Nederlands

Olav Mol daagde de Brit uit om in zijn beste Nederlands de Ziggo Sport-kijkers te vermaken. Hamilton denkt dat de race op het Zandvoort Circuit een mooi evenement zal worden: 'Ik kijk uit naar volgend jaar, ik zal dan vaker in Nederland zijn. Hopelijk verbetert mijn Nederlands wat, met alleen 'hoe gaat het met jou' kom ik er niet.' (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws