Verstappen over afgelopen seizoen: 'Of ik het een dip moet noemen?' Max Verstappen

Verstappen over afgelopen seizoen: 'Of ik het een dip moet noemen?'

Door Joris Verwijst 09 november 2019 | 11:29


Een ware trendbreuk dit seizoen, bij Max Verstappen. Waar de Nederlander tot dusver zijn races in de tweede seizoenshelft won, was het dit jaar al voor de zomerstop raak. Na diezelfde zomerstop volgde echter een terugval, met 'slechts' twee derde plaatsen. 

'Of ik het een dip moet noemen? Aan de ene kant was het dat wel, aan de andere ook weer niet', vertelt Verstappen in een interview met Ziggo Sport. 'Ik heb er natuurlijk nog een keer goed naar gekeken en in bepaalde weekenden kwam het er bij ons gewoon niet goed uit.'

Verstappen houdt vertrouwen in Red Bull-Honda

Het seizoen 2019 stond vooral in het teken van de nieuwe samenwerking tussen Red Bull en Honda. De buitenwacht leek meer te verwachten en baalde van het mislopen van de wereldtitel, maar volgens Verstappen is het echt een overgangsjaar geweest.

'Ik heb er nooit echt anders naar gekeken. Ik had er altijd vertrouwen in, alleen moeten we wel hard blijven werken en hopen dat we volgend seizoen mee kunnen doen. Ik denk dat we veel lessen hebben geleerd en dat we vanaf het begin van het jaar erbij moeten zitten. Daar is iedereen nu heel druk mee bezig.' (Foto: Getty Images/Red Bull Content Pool)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws