Manager Verstappen over contractsituatie en regels: 'Staat wel wat te gebeuren' Max Verstappen

Manager Verstappen over contractsituatie en regels: 'Staat wel wat te gebeuren'

Door Joris Verwijst 09 november 2019 | 14:32


Het contract tussen Red Bull en Max Verstappen loopt eind 2020 af. Raymond Vermeulen, als manager van Verstappen betrokken bij contractzaken, duidt in gesprek met Motorsport.com de zaken. 

'Met zijn drieën (ook Jos Verstappen is betrokken, red.) leggen we de puzzelstukjes in elkaar, waarbij we naar de korte, middellange en lange termijn kijken', antwoordt Vermeulen op de vraag hoe de besluitvorming over 2021 en verder tot stand komt.

'Het is net als beleggen'

De nieuwe regels, die vanaf 2021 gelden, maken het er niet makkelijker op. De regels kunnen namelijk zorgen voor andere krachtsverhoudingen. 'Er staat wel wat te gebeuren voor 2021. De teams moeten de regels zoals die gepresenteerd zijn, nog accepteren. Dus er zal links en rechts nog wel wat worden bijgesteld, maar in de basis zijn dit wel de reglementen waarmee gewerkt gaat worden.'

'De teams moeten die nu dus goed bestuderen en kijken hoe zij daar het beste mee om kunnen gaan.' En dus kan er nog wel het één en ander veranderen. 'Het is net als beleggen. Rendementen uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.' (Foto: Getty Images/Red Bull Content Pool)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws