Verstappen koopt graag groots in: 'Ik heb een paar rollen gekocht, is dat vreemd?' Max Verstappen

Verstappen koopt graag groots in: 'Ik heb een paar rollen gekocht, is dat vreemd?'

Door Christian Moerman 12 november 2019 | 20:55


Max Verstappen heeft een deal aangekondigd met CarNext.com, een online platform waar gebruikte auto's gekocht kunnen worden. Als reactie op de deal moest Verstappen een paar vragen beantwoorden over zijn eigen online koopgedrag. 

'In mijn vrije tijd vermaak ik me met online racen. Thuis heb ik een simulator in het midden van de kamer staan. Het helpt mij relaxen, maar ik wil wel altijd winnen natuurlijk', zo opent de Nederlander volgens Verstappen.nl. Er werd hem gevraagd wat hij precies in zijn vrije tijd doet en hij houdt het voornamelijk bij racen.

Verstappen koopt rollen duct tape

De Limburger zal zich vast thuis voelen in de groothandel. Lachend stelde hij dat als hij iets online koopt, dat hij het niet bij één exemplaar houdt: 'Het meeste online shoppen dat ik doe is voor de simulator. Het laatste wat ik online kocht was duct tape, ik had het nodig voor mijn simulator dus ik heb een paar rollen gekocht. Is dat vreemd?'

'Ik kijk er naar uit om met CarNext.com samen te werken. We willen groeien, beter worden en winnen, dat is de winnende combinatie', concludeert de Red Bull-coureur. CarNext voegt zich bij een reeks sponsoren die achter Verstappen staan, zoals Exact en Jumbo. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws