Ricciardo over Red Bull-tijd: 'Met Seb en Max was er veel respect' Max Verstappen

Ricciardo over Red Bull-tijd: 'Met Seb en Max was er veel respect'

Door Sjoerd Valkering 15 november 2019 | 11:37


Daniel Ricciardo krijgt volgend seizoen een nieuwe ploeggenoot. Esteban Ocon neemt het stoeltje van Nico Hulkenberg over bij Renault. De Australiër verwacht niet dat hij problemen zal hebben met de talentvolle Fransman.

'Het is belangrijk dat je respect voor elkaar hebt', zegt hij bij Paddock Pass. 'Nico doet gewoon zijn ding nu en we hebben geen gezeur. Dit maakt het ook wel makkelijker om te beginnen bij Renault', vertelt Ricciardo in het item na de persdag in Brazilië.

Hij speelt er zelf ook een rol in. 'Dit komt ook door mij, want als ik ruzie zou willen maken, dan kan dat, maar ik ben daar vrij makkelijk in. Op de baan gaat het om het scherpst van de snede, maar daarbuiten moet je respect hebben voor elkaar.'

Red Bull Racing

Ricciardo had dit naar eigen zeggen wel Sebastian Vettel en Max Verstappen bij Red Bull Racing. 'Met Seb en Max was de verstandhouding goed en was er veel wederzijds respect', vervolgt hij. 'Esteban heeft ook veel respect, maar hij zal wel gaan strijden voor zijn positie', verwacht de coureur. 'Zolang dit niet op de baan gebeurd, zal het wel goedkomen', aldus Ricciardo. (foto: Renault Sport)

Paddock Pass GP Brazilië


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws