Verstappen onverschillig na dag één: 'We moeten weer van voor af aan beginnen' Max Verstappen

Verstappen onverschillig na dag één: 'We moeten weer van voor af aan beginnen'

Door Christian Moerman 15 november 2019 | 21:04


Max Verstappen heeft na een turbulente eerste dag in Brazilië gereageerd op hoe de Red Bull het doet op Interlagos. Het weer zat vandaag niet mee en geregeld werden de trainingssessies verstoord door crashes en uitvalbeurten.

Volgens Verstappen.nl is de eerste dag veelbelovend verlopen. We hoorden de Nederlander echter wel geregeld klagen over dat het remmen op de motor totaal niet meewerkte. Desondanks ziet hij het rooskleurig in: 'De auto gaat hier goed, er zijn altijd dingen die beter kunnen maar het is een positieve start van het weekend.'

Verstappen klokt derde tijd in VT2

Gedurende de eerste vrije training wist Verstappen slechts drie ronden te rijden. Vanwege het gladde wegdek bleven veel coureurs in de pitstraat wachten totdat er een racelijn verscheen. In de tweede vrije training droogde het circuit op. Er vielen lichte regendruppels maar het vormde geen problemen voor de coureurs. Verstappen wist in de tweede sessie een derde plek te verzilveren, achter twee Ferrari's.

De omstandigheden op het circuit zorgen voor onzekerheid bij de teams. Niemand kon in de eerste sessie fatsoenlijke ronden rijden, waardoor het ook voor Verstappen lastig was om conclusies te trekken op basis van de uitslag van vandaag: 'We moeten morgen weer van voor af aan beginnen, het weer zal morgen anders zijn.' (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Volg @F1Maximaal nu ook via Instagram voor het laatste nieuws!


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws