Sky Sports Italia gretig op zoek naar ongelijk Verstappen: 'Hoe doet Ferrari het?' Max Verstappen

Sky Sports Italia gretig op zoek naar ongelijk Verstappen: 'Hoe doet Ferrari het?'

Door Christian Moerman 15 november 2019 | 22:08


Max Verstappen deed wenkbrauwen fronsen met zijn opmerking over Ferrari. Hij beschuldigde de Italiaanse renstal van 'vals spel' na de Grand Prix van Amerika. De Italiaanse media ontploften, Charles Leclerc vond dat de Nederlander 'van niets wist' en Sebastian Vettel vond het een 'kinderachtige' opmerking.

De Grand Prix van Brazilië is het moment van de waarheid voor de Scuderia. In Texas kwam de Ferrari-krachtbron onder het vergrootglas van de FIA waardeloos uit de verf, het lange rechte stuk op Interlagos moet de criticasters de mond snoeren.

Na afloop van dag één in Brazilië dook Sky Sports Italia gretig op de Red Bull-coureur: 'Zijn ze beter dan dat ze in Austin waren?' Zo luidde de vraag van de Italiaanse televisiezender. Na de gigantische hoeveelheid commotie die ontstond omtrent de uitspraken zijn de Italianen gedreven om Verstappen op zijn plek te zetten.

Verstappen laat zich niet gek maken

'Ik weet het niet, we zullen zaterdag zien. Zoals ik al zei, deze eerste dag is niet representatief. Je kunt uit de rondetijden weinig concluderen. Het lijkt erop dat de topteams dicht in de buurt van elkaar zitten en een mogelijke pole position zal vooral afhangen van hoe warm het morgen is en hoe het circuit hierdoor verandert tijdens de kwalificatie.' (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Benieuwd over hoe dit drama precies is ontstaan? Lees ook: 

- Verstappen reflecteert op beschuldigingen: 'Ik ben geen robot, iedereen maakt fouten.'

- Vettel over motoropmerking Verstappen: 'Erg onvolwassen.'

Volg @F1Maximaal nu ook via Instagram voor het laatste nieuws!


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws