Plooij enthousiast over geweldige Grand Prix Verstappen: 'Dit was zijn weekend' Max Verstappen

Plooij enthousiast over geweldige Grand Prix Verstappen: 'Dit was zijn weekend'

Door Sam Koster 18 november 2019 | 11:49


Jack Plooij is erg enthousiast over het Braziliaanse weekend van Max Verstappen. Dat vertelt Plooij in de ochtendshow van Radio Veronica.

Plooij vindt zonder enige twijfel dat de Nederlander terecht de Grand Prix van Brazilië heeft gewonnen. 'Het hele weekend was Verstappen al snel, en scoort ook nog pole position en de overwinning,' somt Plooij het weekend van Verstappen op. 'Het was absoluut grote klasse,' zegt de Ziggo Sport-verslaggever.  

Het meest cruciale moment van de wedstrijd was volgens Plooij de tweede pitstop van Verstappen. De Nederlander kwam een ronde na Hamilton binnen, en reed na 1,9 seconden alweer weg bij Red Bull Racing. Hamilton stond tijdens zijn stop 3,3 seconden stil, en met die 1,4 seconden winst kwam Verstappen weer voor Hamilton de baan op. 

Plooij wijst naar Vettel als schuldige Ferrari-crash

Over Ferrari is Plooij een stuk minder goed te spreken. De twee coureurs van de Italiaanse renstal eindigden allebei langs de kant, wat Plooij Sebastian Vettel aanrekent, mede vanwege de reactie die de Ferrari-rijder na de race gaf. 'Het podium had er zeker in moeten zitten voor Ferrari, hoe krijgen ze het voor elkaar,' verbaast Plooij zich. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws